Wat is NxPublisher

NxPublisher is een online editor voor het opmaken van drukwerk, ook wel aangeduid met Design-to-Print.
Het pakket kan toegepast worden als webshop voor bijvoorbeeld drukkers en vormgevers, maar ook als toepassing binnen een organisatie die volgens specifieke huisstijlregels en stramienen werkt.
Doordat de editor op basis van Adobe InDesign documenten (IDML-formaat) werkt, is een naadloze integratie met Adobe InDesign mogelijk. Zo kunt u sjablonen of complete producten opgemaakt in Adobe InDesign direct opnemen in uw eigen NxPublisher-omgeving. Nadat u het document in de editor heeft bewerkt, is het weer in Adobe InDesign te openen of te converteren naar PDF in zowel lage resolutie (voor previews) als hoge resolutie (voor print).
Uw gebruikers kunnen hun producten opslaan, verwijderen en bestellen.

Overal en gemakkelijk te gebruiken

Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een browser met Flash-player 10. Omdat de editor geheel in Flash werkt, is de applicatie in vrijwel iedere omgeving en op ieder systeem te gebruiken.
Omdat NxPublisher in de browser draait en als software als een service wordt aangeboden, hoeft u niets te installeren, geen extra hardware aan te schaffen en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud of updates; alles is al voor u geregeld.

Toepassingen

Of u nu een drukkerij heeft die specifieke producten verkoopt, of een reeks verschillende producten en formaten, of u nu een vormgever bent en sjablonen wilt verkopen, of wanneer u een toepassing zoekt binnen uw organisatie voor huisstijlbeheer en communicatie; NxPublisher is zo opgezet dat het voor iedereen te gebruiken is.
Wanneer u zich aanmeldt, beschikt u direct over een eigen website en een beheerders-module. U bepaalt zelf de formaten, afwerkingsopties en prijzen. Gemaakte bestellingen kunt u direct in PDF formaat doorsturen naar een printstraat, of u kunt er voor kiezen het IDML-bestand te gebruiken indien nabewerking nodig is.

Aansluiting op uw processen

NxPublisher is een pakket dat volop in ontwikkeling is. Door goed te luisteren naar onze klanten weten wij welke toevoegingen nodig zijn en wat er beter kan. Door vaak om feedback te vragen en onze klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen en onze plannen proberen wij NxPublisher zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw processen.

Prijzen

Quintor biedt NxPublisher aan voor €299,- (excl. BTW) per maand. Hiervoor krijgt u een zogenaamd vendor-account, waarmee u uw sjablonen kunt beheren, uw prijzen kunt invoeren en diverse overzichten kunt bekijken van de bestellingen, de gebruikers en de door hen opgeslagen bestanden. Dit bedrag is incl. 100 bestellingen per maand. Daarnaast betaalt u €3,- per bestelling.

Demonstratie

NxPublisher zelf meemaken? Klik hier voor een demonstratie van de editor en onze eigen front-end. De back-end bekijken kan ook.
U kunt inloggen via http://www.nxpublisher.com/admin met deze gegevens:
E-mailadres: test@nxpublisher.com
Wachtwoord: test1234
Iedere nacht wordt dit account opgeschoond, dus test gerust uw eigen bestanden. Na het uploaden ziet u direct een link naar uw bestand zodat u deze ook in de editor kan bekijken.

Account aanvragen

Een eigen vendor-omgeving aanvragen is heel makkelijk. Klik op aanvragen en vul uw gegevens in. U ontvangt vervolgens een e-mail met de gegevens, waarna u gelijk van start kunt.